برد میان گروهک تروریستی – تکفیری «دولت اسلامی عراق و شام» موسوم به "داعش" با ملت و دولت عراق از حدود یک ماه پیش، با حمله آنها به شهر سامراء آغاز شد.
از آن زمان تاکنون، اتفاقات بسیاری در عراق رخ داد اما آنچه که اکنون بر همگان عیان گشته این است که "داعش" تنها هفت یا هشت هزار نیرو در سراسر عراق دارد و نزدیک به 40 تا 50 هزار نیروی دیگری که بنام "داعش" در حال جنگ با ملت و دولت عراق هستند، در واقع بازماندگان حزب منحله بعث هستند که با این کار امیدوارند بتوانند یک بار دیگر قدرت را دست دست بگیرند.
اما در این میان، در کنار درگیری و نبرد میدانی میان "داعش" از یکسو با ملت و دولت عراق از سوی دیگر، نبردی رسانه ای – مجازی میان طرفین وجود دارد.
به اذعان کارشناسان مسائل فضای مجازی، پیروزی این میدان ملت و دولت عراق هستند اما هر چند روز یک بار "داعشی"ها با هدف در دست گرفتن زمام امور در عرصه نبرد رسانه ای، خبر دروغی را در فضای مجازی منتشر کرده و تلاش می کنند جنگ روانی جدیدی علیه ملت و دولت عراق به راه بیندازند.
البته ناگفته نماند، "داعش" در ظاهر ملت و دولت عراق را دشمن خود نمی داند بلکه "شیعیان" و دولت "نوری مالکی" را دشمن خود دانسته است.
بر اساس گزارش شیعه آنلاین،لازم به ذکر است، در جدید ترین خبر دروغی که از سوی رسانه های وابسته به داعش و بعث در فضای مجازی منتشر شده، این است که گفته اند: شیعیان برای پیروزی بر "داعش" به أبولؤلؤ متوسل شده اند!
اما نکته عجیبی که در این خبر وجود دارد و دروغ آن را فورا برملا و آشکار می سازد این است که این مطلب را به نقل از حجة الاسلام سید «واثق البطاط» دبیرکل حزب الله عراق و بنیانگذار گروه "جیش المختار" عراق منتشر کرده اند!
آنان در ادامه این مطلب مضحک و دروغین، با انتشار این تصویر نوشته اند: روحانیون و علمای ایرانی هر روز به قبر أبولؤلؤ می روند و خود را بر روی آن قبر انداخته و با متوسل شدن به او، تلاش می کنند برای ادامه حکومت «نوری مالکی» نخست وزیر عراق و برای شکست "داعش" دعا کنند!
قابل ذکر است، رسانه های داعش و حزب بعث در حالی این خبر مسخره و دروغی را منتشر کرده اند که همگان از بسته بودن قبر أبولؤلؤ از سال ها پیش خبر دارند و به دلایلی هیچ کسی حتی حق رفتن بر سر قبر او را ندارد.
در پایان لازم به ذکر است، اگر تهیه کنندگان این خبر کمی در تصویری که منتشر کرده اند، دقت می کردند متوجه می شدند در این تصویر یک قبر باز مشاهده می شود که هنوز سنگ لحد آن گذاشته نشده و بر روی آن خاکی ریخته نشده و افراد حاضر در محل در حال گریه کردن بر مرده ای هستند که به تازگی دفن شده است.