همه چیز از همه جا

جدیدترین اخبار روز ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود جدیدترین فیلم ها و سریال ها ، دانلود عکس و مقاله ، دانلود نرم افزار

همه چیز از همه جا

جدیدترین اخبار روز ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود جدیدترین فیلم ها و سریال ها ، دانلود عکس و مقاله ، دانلود نرم افزار

میوه های شب یلدا از نگاه شیمی (2) : هنــدوانـه

هندوانه میوه‌ای است گرمسیری از خانواده «کدوئیان» که 5000 سال پیش از صحرای کالاهاری آفریقا به مصر و از آنجا به سایر مناطق دنیا انتقال یافت . ایرانی‌ها عقیده دارند که این میوه از هندوستان به ایران آمده است و آن را «هندوانه» نام نهاده‌اند .

هندوانه از دو بخش کلی میوه و دانه تشکیل یافته است که درصد مواد تشکیل دهنده هر بخش در جدول روبه‌رو آمده است .

اسیدهای چرب موجود در دانه‌ی هندوانه نیز عبارتند از : پالمیتیک اسید (%11) ، استئاریک اسید (%10) ، اولئیک اسید (%15) و لینولئیک اسید (% 63) . nasrollahi5.blogfa.com

رنگ قرمز میوه هندوانه نیز به دلیل وجود ماده ای به نام لیکوپن است که یک کاروتنوئید محسوب می‌شود . همچنین مقداری کاروتن نیز در هندوانه موجود است . نوعی قند هم به نام مانیتول در هندوانه وجود دارد .

هندوانه به دلیل وجود مواد ذکر شده دارای خواص بسیار مفیدی برای ماست که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد :

رفع تشنگی ، ضد التهاب ، آنتی اکسیدان و ضد سرطان ، ضد آسم و تقویت کننده قلب ، پایین آورنده فشار خون ، ضد انگل و . . . . آمینواسیدی به نام «سیترولین» در هندوانه وجود دارد که باعث کاهش فشار خون می‌شود . nasrollahi5.blogfa.com

فقط به خاطر داشته باشید که هندوانه را بلافاصله بعد از غذا میل نکنید که باعث اختلال در هضم غذا می‌شود . nasrollahi5.blogfa.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.