به گزارش نامه نیوز، دکتر پویه مترجمی جراح- دندان پزشک گفت: میوههایی مانند سیب، هویج، کرفس به دلیل داشتن بافت متراکم و شکلی که در هنگام جویدن سطح سایندهی طبیعی زیادی در تماس با سطوح دندان قرار میگیرد، میتواند تا حدودی باعث پاک کردن دندان و تا حد کمتری باعث جرم زدایی و سفیدی دندان شود. ولی از آنها نمیتوان به عنوان یک سفید کنندهِ تمام عیار استفاده کرد.
وی ادامه داد: در جوش شیرین که فرمول شیمیایی (caco3) در تماس با آب و بزاق ایجاد H2co3)) میکند این اسید با جرمها و چربیهای روی دندان واکنش انجام داده و باعث جرم زدایی میگردد.
لذا از این ترکیب در فرمولاسیون بسیاری از خمیر دندانهای سفید کننده استفاده میگردد.
مترجمی خاطر نشان کرد: استفاده از جوش شیرین به تنهایی توصیه نمیشود که این به علت اثر سایشی روی مینای دندان دارد.