همه چیز از همه جا

جدیدترین اخبار روز ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود جدیدترین فیلم ها و سریال ها ، دانلود عکس و مقاله ، دانلود نرم افزار

همه چیز از همه جا

جدیدترین اخبار روز ، دانلود آهنگ جدید ، دانلود جدیدترین فیلم ها و سریال ها ، دانلود عکس و مقاله ، دانلود نرم افزار

لیست مصلحات مواد غذایی به تفکیک نوع طبع

سمت و سو

اصولاً افرادی که طبیعت خود را می‌شناسند در حالت سلامت باید غذاهایی را مصرف کنند که با مزاج آن‌ها سازگار است یعنی مزاج غذا با مزاج بدنشان یکسان است. مصلح غذاها موّادی هستند که به مادّه خوراکی اضافه می‌شوند تا شدّت کیفیت مزاجی آن‌ها را تعدیل کنند و از اثرات نامطلوب احتمالی جلوگیری نمایند.

وبگاه "سمت و سو" نوشت:

تا به حال بسیار شنیده اید که می گویند ماهی را با دوغ نخورید هر دو سرد است , سردی می کنید و حالتان به هم می خورد , در خوردن خرما افراط نکنید . گرمی است جوش می زنید . بچه ها را از خوردن خیار منع کنید , سرد است دل درد می گیرند.
حال سوال این است که رژیم غذایی ما چگونه باشد تا تعادل اخلاط در بدن ما حفظ گردد و دچار سوء مزاج و بیماری نگردیم؟

بیشتر بخوانید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.