گوشت را تکه تکه میکنیم و میشوئیم و با لوبیا و پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب در حرارت ملایم بار میکنیم، تا کمی گوشت بپزد بعد هستههای لیمو را بیرون میآوریم و داخل آن میکنیم سپس سبزی را تمیز و خرد میکنیم و با روغن کمی سرخ مینمائیم و داخل گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه میکنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
باز منتشر شده توسط nona66 در
وب سایت تبیان مرکز زنجان