سلام دوستان خوبم.پاستا بامرغ توی آرشیوم هست .غزال با سس الفردو خواست .گفتم دلش رو نشکنم .مواد لازم.
پاستا 1 بسته
خامه 200 گرم
کره 100 گرم
مرغ پخته شده.(سینه نصف)
جعفری خرد شده 2قاشق غذاخوری
سیر 1حبه
ابتدا مرغ رو با کمی نمک ویک عدد پیاز ویک حبه سیر می پزیم وقتی پخت به تکه های کوچک تقسیم می کنیم .کنار می زاریم
توی تابه ای کره می ریزیم وروی شعله بسیار ملایم قرار می دیم تا کره آب بشه نباید داغ بشه.خامه رو اضافه می کنیم. یک حبه سیر رو ریز ریز خرد کرده به کره وخامه افزوده. کمی جعفری خرد شده می ریزیم. نم خامم خیلی خیلی سفت بود .دو قاشق غذا خوری از آب مرغم رو بهش اضافه کردم ویک قاشق آبلیمو تازه چون خامه وکره هیچ مزه خاصی نمی داد من کمی با ذائقه خودم پختم .خیلی خوب شد. این اندازه سس بنظرم برای 400 گرم پاستا بهتره عزیزان.چون احساس کردم سسش کمه .البته شاید زود کشیدم وسس جذبش شده بود.دراین فاصله پاستا مونو توی آب درحال جوش می ریزیم بعد از پختن کامل آبکش می کنیم .در ظرف مورد نظر می کشیم .از این سس روی پاستا می ریزیم ویا پاستا مون رو با این سس مخلوط می کنیم تا مزه دار بشه.نوش جون