مواد اولیه :
برای 4 نفر
برنج 2پیمانه
مرغ مرغ 300گرم
بادمجان 2عدد
پیاز پیاز 1عدد
زرده تخم مرغ 2عدد
زرشک 5قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست 5قاشق سوپخوری
شکر 2قاشق غذاخوری
کره 100گرم
سیب زمینی سیب زمینی 2عدد
زعفران به میزان لازم
بادمجان پلو شیرازی
طرز تهیه
1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.
2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد کرده و سرخ میکنیم.
3. زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.