مواد لازم:
شیر یک پیمانه
آرد سفید یک پیمانه
شکر یک پیمانه
زعفران دم کرده مقداری
روغن نصف پیمانه
گلاب مقداری
طرز تهیه:
ابتدا شکر را در شیر حل کرده و کمی گرم میکنیم و بعد مقداری گلاب و زعفران را بهش اضافه میکنیم.
سپس در ظرفی روغن را گرم کرده و آرد را تفت میدهیم تا طلایی شود.بعد از سرخ شدن ظرف را از روی گاز بردارید تا مایع به هنگام داغ بودن روغن به بیرون نپاشد،سپس آرام شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوای صاف و یکدستی را بدست بیاورید.
می توانید شیر را جدا و شربت را جدا اضافه کنید ، بدین صورت که شربت را با آب قبلا آماده کنید و بعد از ریختن شیر ، بهش اضافه نمایید.اما اینجا ما اینکارو نکردیم و به نتیجه مورد نظر هم رسیدیم. انتخاب با خودتونه وفرقی نداره.می تونید از عرق هل یا پودر هل هم داخلش استفاده کنید. در ضمن میتونید برای خوشمزه تر شدن حلوا از شیر پرچرب یا یک مقدار خامه در شیر استفاده کنید و یا به جای روغن از کره پاستوریزه استفاده کنید.
در آخر یک حلوای لطیف و خوش عطر دارید.
نوش جونتون.