تخم مرغ 5عدد
شکر 200گرم
آرد250گرم
پیکیگ پودر 1قاشق چای خوری
خامه قنادی زده شده700گرم
روش پخت
سفیده تخم مرغها را با نصف شکر در میکسر زده وبعد از فرم گرفتن نصف دیگر را در آن میریزیم وبازهم بعد از فرم گرفتن روی سرعت کمتر گذاشته و زرده تخم مرغها را در آن میریزیم بعد از 1دقیقه مایع را از زیر میکسر درآورده و آرد و بیکینگ پودر مخلوط شده را با دست با آن مخلوط میکنیم
و با قیف و ماسوره ریز به اندازه یک گردوی ریز روی کاغذ با فاصله زده و روی آنها پودر شکر پاشیده و در فر 140درجه به مدت 15دقیقه میپزیم و بعد انها را از کاغذ جدا میکنیم و وسط آنها را خامه زده و جفت میکنیم
اگه شیرینی خاصی مد نظر شماست در قسمت نظرات بذارید تا روش پخت اونو براتون بنویسم
نظر هم بذارید تا آموزش بیشتری بذارم