حلوای هویج
هویج 500 گرم . شکر 2 لیوان . آرد سفید 1 لیوان
گلاب نصف لیوان . روغن مایع نصف لیوان . زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : هویج ها را پوست بکنید و سپس بخار پز کنید سپس هویج های پخته شده را خوب پوره کنید ( له کنید ).
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آردی که چند بار الک کرده اید داخل ان بریزید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود ( رنگ آرد نباید تغییر کند ).
روغن مایع و 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را به آرد اضافه نمائید و خوب مخلوط کنید ( حرارت باید ملایم باشد
سپس پوره هویج و شکر مخلوط با
گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی تفت دهید ، باید انقدر تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید.
حلوای هویج بسیار چسبنده است و برای کار باید دست خود را خوب چرب کنید ، مقداری از هویج بردارید و کف دست به شکل مخروطی شکل دهید سپس چند پسته بالای ان قرار دهید و با چاقو چند خط روی ان بیندازید و به همین صورت حلواها را شکل دهید.
حلواها را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید ، همچنین میتوانید حلوا را ساده نیز سرو نمائید.