آموزش پخت کیک تولد
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد ۱ و یکچهارم لیوان
آموزش پخت کیک تولدتخم مرغ+شکر+وانیل را با همزن به حدی می زنیم که سفت و سفید رنگ شود.روغن را اضافه کرده و هم میزنیم و آرد را به تدریج اضافه کرده و با همه ی مواد مخلوط می کنیم.(بهتر است آرد را الک کنید)
قالب را کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم و مایع را درون آن می ریزیم.فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت یا ۴ گرم کرده و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه میگذاریم در فر بماند
کیک را که از فر در آوردیم وقتی سرد شد از قالب جدا کرده و با نخ ماهیگیری از ارتفاع(عرض) نصف میکنیم
دو نیمه ی آن را با آبمیوه یا آب کمپوت یا شیر کاکائو خیس کرده و خامه می مالیم(توجه کنید که روی کیک را خیس نمیکنیم و فقط خامه میمالیم تا خامه یا ژله جذب کیک نشود) سپس لایه ی دوم کیک را گذاشته و روی آن را با خامه میپوشانیم
روی کیک را با ترافل یا خامه ،میوه …تزئین میکنیم
آموزش پخت کیک تولد